|
03:48
Den Haag | Fadjr
gebedstijdMiddel 13gebedstijd
Middel 7
03:48
Middel 6
05:17
Middel 5
13:50
Middel 2
18:07
Middel 4
22:07
Middel 3
23:36
Alle gebedstijden
Voorleesmiddag 2019

Vorig jaar heeft al-Yaqeen met veel plezier en toewijding de kinderboekenserie opgenomen over de Profeten. Het verhaal over de Profeet Mohammed (vrede zij met hem) hebben wij nog niet opgenomen, en dat is niet zonder reden. Wij wilden deze prachtige serie afsluiten met een hele leuke activiteit, aangezien de Profeet Mohammed het zegel der Profeten is. Het is dus gepast om deze bijzondere Profeet meer aandacht te geven.

Zaterdag 16 november 2019 zullen wij daarom een Voorleesmiddag organiseren voor jongens en meisjes van 8 t/m 10 jaar oud. Tijdens de Voorleesmiddag mogen de kinderen op de set komen luisteren naar het verhaal van de Profeet Mohammed. Onze vaste voorlezer Mohamad Yamani zal net zoals in de filmpjes voorlezen, maar dit keer met de kinderen erbij! Hoe leuk is dat?!

Officiële aankondiging

Om te voorkomen dat er ouders zijn die niet op tijd van deze Voorleesmiddag wisten, kondigen wij deze daarom nu officieel aan. De inschrijfformulieren zullen pas aanstaande zondag 10 november online worden geplaatst. Vanaf 19:00 uur kunnen kinderen worden ingeschreven.

De Voorleesmiddag

Wij zullen de middag beginnen met het verhaal voorlezen over onze geliefde Profeet. De kinderen zullen na het voorlezen meedoen aan een quiz waarbij zij een leuk prijsje kunnen winnen. Ook zal er een kleine bewegingsactiviteit worden gedaan. Het programma is van 14:00u tot 15:45u.

Naast het vermaken van de kinderen, willen wij hun ook belangrijke leerstellingen meegeven. Kinderen hebben deze nodig om op te groeien tot slimme, verstandige en eerbare volwassenen vol zelfvertrouwen over zichzelf, hun afkomst maar vooral hun geloof. Het is dan ook een grote gunst dat Allah een geweldige Profeet heeft gezonden. Dat is niemand minder dan Mohammed, vrede zij met hem!

Ons doel is dat zij deze dag naar huis gaan met meer kennis en motivatie om zich meer verbonden te voelen met Allah en de Islam.

Wees er snel bij!

De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij. Om organisatorische redenen werken wij met reserveringen. Elke reservering krijgt een uniek nummer en gaat gepaard met een kleine bijdrage van €5,- per kind, welke via iDeal betaald moet worden. De inschrijvingen zijn na de betaling pas definitief. Vergeet hierbij niet om goed door te klikken na de betaling, want dan pas is deze voltooid.

Het programma en eventueel aanvullende informatie volgen in shaa’ Allaah tezamen met het inschrijfformulier.

Wij vragen ouders vriendelijk om zich te houden aan de leeftijdscategorie. Tijdens de Voorleesmiddag worden enkel en alleen jongens en meisjes toegelaten die 8 t/m 10 jaar zijn. Bij twijfel moet een ID-kaart getoond kunnen worden. Jongere of oudere kinderen die aangemeld zijn, worden niet toegelaten op deze middag.

Moge Allah deze dag vruchtvol laten zijn en onze kinderen leiden op Zijn Weg en onze kinderen tot vrome dienaren maken die deze Oemmah groot zullen maken!

Zusters al-Yaqeen

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter