Weekendprogramma Sheikh Kamal Aboe al-Barakat

20492

Vanaf vrijdag 9 december t/m zondag 11 december zal Sheikh Kamal Aboe al-Barakat uit Marokko te gast zijn bij stichting as-Soennah. De Sheikh zal gedurende dit weekend een aantal seminars en lezingen verzorgen voor zowel de studenten als voor het algemene publiek. Het programma ziet er als volgt uit:

π•π«π’π£ππšπ  πŸ— ππžπœπžπ¦π›πžπ«

– Maghrib gebed | Lezing (incl. vertaling)

π™πšπ­πžπ«ππšπ  𝟏𝟎 ππžπœπžπ¦π›πžπ«

– 09:00 uur – 15:00 uur | Seminar (uitleg van een aantal hoofdstukken uit het boek ‘al-Intisaar li-Ashaab il-Hadith’ – Deel 1)

-β€˜Ishaa gebed | Lezing (incl. vertaling)

π™π¨π§ππšπ  𝟏𝟏 ππžπœπžπ¦π›πžπ«

– 08:00 uur – 12:00 uur | Seminar (uitleg van een aantal hoofdstukken uit het boek ‘al-Intisaar li-Ashaab il-Hadith’ – Deel 2)

π’πžπ¦π’π§πšπ«

Degenen die het arabisch machtig zijn en graag zouden willen deelnemen aan deze seminar kunnen zich opgeven door hun gegevens te mailen naar info@al-yaqeen.com. Deze lessen zijn toegankelijk voor zowel broeders als zusters. Alle deelnemers ontvangen na afloop een aanwezigheidscertificaat. Uiteraard zal er ook gezorgd worden voor een ontbijt en lunch. De deadline voor het inschrijven is 𝐝𝐒𝐧𝐬𝐝𝐚𝐠 πŸ” ππžπœπžπ¦π›πžπ«.

Let op: Deze seminar zal niet live uitgezonden worden!

π‹πžπ³π’π§π πžπ§

De beide lezingen op vrijdag en zaterdag zullen live uitgezonden worden op onze kanalen. Ook worden de lezingen ter plekke simultaan naar het nederlands vertaald middels koptelefoons. Let op: dit geldt uitsluitend voor de aanwezigen en niet voor degenen die vanuit huis meekijken. De lezingen vinden plaats in de gebedsruimte van onze stichting en zijn toegankelijk voor zowel broeders als zusters.

We hopen jullie allen te mogen ontvangen. Moge Allah deze lessen en lezingen van nut laten zijn.

π’π­π’πœπ‘π­π’π§π  𝐚𝐬-π’π¨πžπ§π§πšπ‘