Weer geëerd buitenlands bezoek

3578

Dit weekend ontvangt stichting as-Soennah weer eervol bezoek van twee gerespecteerde Mashaayikh. Sheikh Rachid Maʿmar uit Marokko en Sheikh Moetlaq al-Djaasir uit Koeweit eren ons met hun bezoek. In onze moskee zullen zij van vrijdag tot en met zondag lezingen geven.

Om te beginnen geeft Sheikh Rachid Maʿmar de vrijdagpreek op vrijdagmiddag. Ná de al-Yaqeen Jongerenavond op vrijdag 19 mei begint Sheikh Moetlaq al-Djaasir al zijn eerste lezing rond de klok van 22:00u, na het Maghrib-gebed.

Lesstof

Op zaterdag en zondag zullen beide Mashaayikh na ʿAsr en na Maghrib lezingen verzorgen. Sheikh Rachid Maʿmar zal in shaa’ Allaah Kitaab ur-Riqaaq behandelen (uitleg van de overleveringen in Sahieh al-Boekhaarie) en Sheikh Moetlaq al-Djaasir behandelt in zijn lezingen de overleveringen over het vasten uit Boeloegh ul-Maraam.

Rest ons niets anders dan iedereen uit te nodigen om op deze speciale en gezegende zittingen aanwezig te zijn. Onze moskee is zoals welbekend gelegen aan de Fruitweg 5 in Den Haag. Tot morgen allemaal!

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen
18 mei 2017