Zaterdag 5 november Koranavond 2016!

4319

Al vier jaar is het traditie dat we in het weekend na onze Korandagen, waar kandidaten zich volop inspannen om de mooiste Koranrecitatie neer te zetten, ook een Koranavond organiseren. Dit jaar valt deze op aanstaande zaterdag 5 november. Een wervelende avond met prachtige Koranrecitaties. Mis deze avond niet!

Laat je meevoeren door de Woorden van Allah! Vanaf het Maghrib-gebed zal al-Qaari’ Khaalid Riyaad uit Marokko bij ons te gast zijn en zijn prachtige recitatiestijl ons laten horen.

Khaalid Riyaad is niet zomaar iemand. Hij is de winnaar van de internationale Korancompetitie die gehouden werd in Bahrein. De competitie had meer dan 3.000 deelnemers uit 79 verschillende landen. En hij kwam daar dus als winnaar uit, Allaahoemma baarik.

Laat je dus meeslepen door de Woorden van Allah die op de mooiste manier worden voorgedragen door al-Qaari’ Khaalid Riyaad. Wees allen van harte welkom!

Rond de klok van 17:30u beginnen we de Koranavond in ons moskeegebouw aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Neem zoveel mogelijk dierbaren mee en behoor tot de aanwezigen tijdens deze gezegende zitting. Hiernaast zullen we ook ons best doen om het hele evenement live uit te zenden.

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen
2 november 2016