Zusterdag 2016 in aantocht!

3106

De positie van de vrouw in de Islam is zeer nobel en verheven. Zij kent een eervolle en grootse positie en haar invloed op het leven van elke moslim is enorm. Zij is onze moeder en onze eerste lerares in het opbouwen van een rechtschapen gemeenschap.

Het mag duidelijk zijn dat met haar eervolle positie, ook grote verantwoordelijkheden gepaard gaan. Zij bekleedt ontzettend veel rollen en dat maakt haar daarom zo ontzettend belangrijk voor onze maatschappij.

De zusters van al-Yaqeen organiseren daarom een Zusterdag waarin de belangrijke taken en rollen van de vrouw worden besproken.

De dag is gevuld met onder meer een lezing, vraag-en-antwoord sessie en een filmpje. Heb jij vragen over hoe je op de beste wijze al deze taken kunt uitvoeren? Of hoe je moet omgaan met conflictsituaties als moeder, echtgenote, schoondochter e.d.? Neem je vragen mee en we zullen onze best doen om deze te beantwoorden.

Ben je dus benieuwd naar wat Allah en Zijn Boodschapper over jou hebben gezegd? Kom dan op zaterdag 12 maart 2016 naar moskee as-Soennah, Fruitweg 5 te Den Haag. Het programma vangt aan na het Dhoehr-gebed en is om 18:00 uur afgelopen in shaa’ Allah.

Wassalamoe calaykoem,

Zusters al-Yaqeen
22 februari 2016