Zusterdag 9 mei 2013!

5669

Dit leven en de zorgen die ermee gepaard gaan, kunnen een mens wel eens teveel worden. We zien hoeveel mensen hieraan onderdoor gaan en depressief raken. Om deze reden voelt de zustercommissie van al-Yaqeen zich geroepen om een zusterdag te organiseren met als thema: De moslima en haar innerlijke rust.

Deze dag zal in het teken staan van de zuster die een balans probeert te vinden in dit wereldse leven, zonder dat zij zich daarin verliest. De zuster die de beproevingen probeert te trotseren en geduldig te doorstaan, zonder dat zij hieronder bezwijkt. Maar ook de zuster voor wie het soms teveel wordt en wil weten hoe zij haar innerlijke rust weer terug kan krijgen.

Middels inspirerende en bemoedigende woorden van verschillende sprekers en met behulp van filmpjes hopen wij onze zusters een onvergetelijke zusterdag te bezorgen!

Ben jij dus op zoek naar innerlijke rust, maar weet je niet hoe je deze kunt verkrijgen? Of wil je graag weten hoe je kunt voorkómen dat jij je innerlijke rust verliest? Kom dan naar de zusterdag op donderdag 9 mei! Vanaf 13:30 ben je van harte welkom. Bekijk de flyer voor meer informatie.

Moge Allah onze harten verruimen en tot rust brengen.

Zustercommissie al-Yaqeen 2 mei 2013