|
18:12
Den Haag | cAsr
gebedstijdMiddel 13gebedstijd
Middel 7
03:52
Middel 6
05:19
Middel 5
13:54
Middel 2
18:12
Middel 4
22:13
Middel 3
23:41
Alle gebedstijden

Word een Kafiel en adopteer een Dawah-project

Als Da’wah organisatie is stichting as-Soennah de afgelopen jaren flink gegroeid. Deze groei heeft geresulteerd in prachtige resultaten. Zo is ons bereik sterk toegenomen en hebben we zowel in als buiten Nederland veel mensen mogen bereiken. Ook hebben we afgelopen jaren onze activiteiten aanzienlijk uitgebreid. Alle lof hiervoor komt Allah toe. Dit alles vergt grote financiële inspanningen die wij niet alleen kunnen leveren. Daarom is project ‘Kafalaah’ in het leven geroepen.

Stuur ons een bericht

Hoe werkt het?

Middels dit project streven we ernaar verschillende activiteiten financieel mogelijk te maken. Door middel van een maandelijkse donatie wensen wij drie belangrijke onderdelen te kunnen financieren:
• De kosten van de Imam en vrijdagprekers (5000 euro per maand)
• Al-Yaqeen KIDS (5000 euro per maand)
• Bekeerlingen (1500 euro per maand)

Om dit project te lanceren is stichting as-Soennah voornemens om aanstaande donderdag 6 mei, vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei een benefiet te organiseren. Gedurende deze drie dagen bieden wij de moslimgemeenschap de kans om onderdeel te zijn voor dit project, en daarvan de vruchten te plukken in dit leven en in het hiernamaals.

We zouden zeer dankbaar zijn als jij hier iets in zou willen betekenen. Als donateur zullen we je uiteraard periodiek op de hoogte houden van alle ontwikkelingen omtrent dit project.
Word een Kafiel, adopteer nu onze projecten!

Tussenstand:

Imams: 55/100
al-Yaqeen KIDS: 70/100
Bekeerlingen: 26/20

Meld je aan. Word een maandelijkse Kafiel