ʿOemrah in de meivakantie

10902

In de meivakantie gaan we in shaa’ Allaah weer met ʿOemrah samen met Mekka-Reizen. Zoals altijd verzorgen we de reis volledig om het ons reisgenootschap zo prettig, leerzaam en onvergetelijk mogelijk te maken!

Met een goede dienstverlening, religieuze begeleiding, persoonlijke aandacht en goede kwaliteit hoog in het vaandel, gaan wij ons weer inzetten om iedereen in onze groep een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een reis voor klein en groot met de ʿOemrah daarin centraal. Een vakantie met workshops en islamitische lezingen na elk Fadjr-gebed in de gewijde moskeeën, en uiteraard excursies en recreatie! Lees hier de reacties en ervaringen van eerdere reisgenoten!

Wat kun je verwachten?

We vertrekken op dinsdag 24 april 2018 met Turkish Airlines van Amsterdam naar Istanbul en stappen daar over op de vlucht naar Jeddah. De terugreis is op zaterdag 5 mei 2018 waarop wij vanuit Medina terug naar Istanbul reizen en overstappen op de vlucht naar Amsterdam.

De religieuze begeleiding wordt verzorgd door Sheikh Aboe Ismail. Iedereen heeft de mogelijkheid om de vrijdagpreken eenmaal in Mekka en eenmaal in Medina bij te wonen in de gewijde moskeeën. We verblijven de eerste zes nachten in Mekka (5-sterren Hotel Anjum) en de laatste 5 nachten in Medina (5-sterren Hotel Dar al-Hijra Intercontinental).

De excursies zullen plaatsvinden op plekken waar bijzondere gebeurtenissen hebben plaatsgevonden in de islamitische geschiedenis. We zullen niet alleen over de plekken horen, maar er dus zelf ook staan! Denk hierbij aan de bijzondere plaatsen als de berg Oehoed, pelgrimsplaats ʿArafah en de allereerste moskee Qoebaa’. Ook doen we verschillende musea aan met bijzondere thema’s en een heerlijk ontspannen avond in de woestijn. Ga voor een impressie naar onze Facebook-pagina.

Prijzen

De prijzen voor deze prachtige reis tijdens de meivakantie 2018 zijn per persoon:

–       €1.450,- voor een vierpersoonskamer
–       €1.575,- voor een driepersoonskamer
–       €1.675,- voor een tweepersoonskamer

Belangrijke informatie

Bij de pakketten zijn de volgende zaken inbegrepen: Visum, vliegticket, accommodaties in Mekka en Medina, ontbijt, transfers, begeleiding (Nederlands en Arabisch) en de excursies.

Belangrijke documenten om mee te nemen voor de ʿOemrah zijn:

    • Paspoort (minimaal nog 6 maanden geldig na terugkomst!)
    • Indien geen Nederlands paspoort, dan een kopie van de verblijfsvergunning.
    • 1 pasfoto
    • Geldig inentingspaspoort voor de Meningitis vaccinatie.
    • Bewijs van Mahram (voogd) voor vrouwen jonger dan 45 jaar en kinderen onder de 18 jaar.

Voor contact of andere informatie verwijzen we je ook naar de website van Mekka-Reizen. Je kunt natuurlijk ook naar ze bellen op de nummers 010-212 1084 of 06-184 77 184. Of mail naar: info@mekka-reizen.com

Team al-Yaqeen
1 maart 2018