Aankondiging eerste Jongeren Iftaar 2017!!!

5809

Al jaren proberen wij ons in te zetten voor zowel jong als oud. Met de Hulp en Gunst van Allah hebben wij talloze conferenties, Zusterdagen, Jongerenavonden, Kids Iftaars en kinderconferenties georganiseerd. De afgelopen jaren merken wij een verschuiving in de behoefte, waar wij dan ook met alle liefde op inspelen.

Eén van die behoeftes is ook het organiseren van speciale bijeenkomsten voor een ontzettend belangrijke groep uit onze gemeenschap. En dat zijn de jongeren van 12 t/m 16 jaar! Tot nu toe hebben zij elke keer moeten toekijken hoe de kinderen en de 16-plussers van activiteiten werden voorzien. Maar vanaf dit jaar willen wij hier verandering in brengen!

Eerste Jongeren Iftaar

Met grote enthousiasme, motivatie en gezonde spanning kondigen wij daarom onze eerste Jongeren Iftaar aan! Op zaterdag 10 juni 2017 organiseren wij onze eerste Jongeren Iftaar. Tijdens deze avond zijn jongeren, zowel jongens als meiden van 12 t/m 16 jaar, van harte welkom bij onze Iftaar.

Gedurende de avond zullen wij met verschillende onderdelen deze jongeren een ontzettend gezellige en onvergetelijke avond bezorgen. Deze avond wordt gevuld met een lezing, quiz en een superleuk cadeauspel waarbij ontzettend veel prijzen en cadeaubonnen gewonnen kunnen worden. De avond zal worden afgesloten met het gezamenlijk bidden van Maghrib en een lekkere Iftaar.

Aanmelden

Val jij in de categorie 12 t/m 16 jaar en heb jij zin om bij deze Iftaar aanwezig te zijn? Vraag je ouders dan om je in te schrijven. Het lijkt ons leuk als je met vrienden en vriendinnen komt, om de avond nog gezelliger te maken! Ben jij een ouder? Vraag je zoon en/of dochter of hij/zij aanwezig wilt zijn.

Officiële aankondiging

Om te voorkomen dat jongeren niet op tijd weten van deze Iftaar kondigen wij hem daarom nu alvast aan. De inschrijvingen gaan pas open op woensdag 31 mei 2017. Vanaf 20:00 uur kunnen jongeren dan worden ingeschreven. Wij wijzen iedereen erop dat de inschrijvingen binnen een aantal uur vol kunnen zijn. Wees daarom op tijd met aanmelden!

Om te voorkomen dat er jongeren een plek innemen van een ander of uiteindelijk niet komen, werken wij met reserveringen. Elke reservering krijgt een uniek nummer en gaat gepaard met een kleine bijdrage van €10,- die via iDeal betaald kan worden. De inschrijvingen zijn na de betaling pas definitief.

Let op! Lees tijdens het inschrijven1 alles goed door om te voorkomen dat een inschrijving verkeerd gaat. Het programma en aanvullende informatie volgen tezamen met het inschrijfformulier.

Moge Allah deze avond baatvol laten zijn en ons en onze jongeren leiden op Zijn Weg.

Was-Salaamoe ʿalaykoem
Team al-Yaqeen
Zusters al-Yaqeen

  1. Met het invullen van het inschrijfformulier verklaart u alles naar waarheid te hebben ingevuld. Op de dag van de Jongeren Iftaar (zaterdag 10 juni 2017) heeft uw ingeschreven kind zijn/haar ID-kaart/paspoort bij zich om zich te kunnen identificeren en zijn/haar leeftijd te laten controleren. Kinderen met onjuiste inschrijvingen of geen identiteitsbewijs worden niet toegelaten, en er is geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk. Kinderen die net geen 12 zijn, of net 17 zijn geworden, worden ook niet toegelaten tot dit evenement.