Boek Aboe Ismail in top 5 beste boeken van Nederland

4737

De afgelopen 5 maanden kon Nederland stemmen op het beste boek van 20161. Een week geleden zijn wij in kennis gesteld dat het boek “Interpretatie van de betekenissen van de Koran” van Aboe Ismail & Studenten verkiesbaar was. Vier dagen geleden hebben wij dit aan jullie kenbaar gemaakt. En wat blijkt? Jullie hebben hier massaal op gestemd met het eindresultaat dat gisteren bekend is geworden dat dit boek als vijfde beste boek van de Nederlandse literatuur is verkozen! Maa shaa’ Allaah.

Dat het geloof de gemoederen nog steeds bezighoudt, is wat ons betreft een goed teken. Moslims die massaal voor hun boek gaan en de goedheid ervan willen verspreiden onder mensen. Heb je dit boek nog niet en zou je willen weten waarom dit boek verkozen is tot vijf na beste boek van Nederland, schaf het dan nu aan via onze webshop.

Team al-Yaqeen
24 september 2016

  1. Sinds april konden lezers kiezen uit een lijst met honderd titels, verzameld door deskundigen van de Koninklijke Bibliotheek, de Universiteit van Amsterdam, brancheorganisatie CPNB en het Letterkundig Museum. Lezers voegden zelf nog eens 3800 titels toe. Er is in totaal bijna 75.000 keer gestemd op de boeken. De Nieuwe Bijbelvertaling is verkozen tot nummer één. Het dagboek van Anne Frank, Het Achterhuis, eindigde op de tweede plaats. In de ban van de ring, van de Engelse schrijver Tolkien, staat op de derde plaats.