Korancompetitie in aantocht! Kijk mee en stem!

4316

Nog drie dagen is het zover, dan is staat ons weekend volop in het teken van de Koran. Jong en oud zullen met en tegen elkaar strijden om de mooiste recitatie neer te zetten, en om de kijkers en luisteraars mee te laten genieten van de Woorden van Allah. Hun stemmen zullen ons tot verroering moeten brengen, hun Tartiel ons doen verbazen en de betekenissen van de Koran moeten nog meer tot ons doordringen.

En naast dit alles is er voor de deelnemers ontzettend veel te winnen. Naast het feit dat zij voor iedere letter die zij lezen met tien Hasanaat beloond worden door Allah, zullen de twee finalisten naar huis gaan met prachtige prijzen. De winnaar in categorie 1 krijgt een tablet. De verliezende finalist uit deze categorie wint het gehele boekenpakket van Aboe Ismail en al-Yaqeen.

De winnaars uit de categorieën 2 en 3 krijgen, net als de voorgaande jaren, een cOemrah cadeau die mede mogelijk is gemaakt door Mekka-Reizen. Aan de verliezende finalisten uit categorie 2 en 3 wordt een waardebon van de al-Yaqeen webshop uitgereikt van maar liefst €250!

Programma

Het programma voor dit weekend tijdens de Korandagen ziet er als volgt uit:

Zaterdag 29 oktober 2016

9:30u: Aanmelden van deelnemers
10:00u: Start competitie categorie 1
14:00u: Start competitie categorie 2

Zondag 30 oktober 2016

17:00u: Aanmelden deelnemers
17:45u: Start competitie categorie 3

Kijk mee en stem op jouw favoriet!

Ook voor de kijkers is er dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete reciteur tijdens deze competitie! Breng jouw stem uit op onze Social Media kanalen en wie weet zorgt jouw stem ervoor dat de betreffende deelnemer nét dat steuntje in de rug heeft gekregen om door te gaan naar de volgende ronde. Of misschien zelfs het hele toernooi te winnen…!

Kijk op zaterdag 29 en zondag 30 oktober live mee via onze website en stem mee!

Tot over drie dagen!

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen

26 oktober 2016