Open Dag Zusteronderwijs 2018-2019

9226

De lessen voor de zusters starten dit jaar weer. Vanaf vrijdag 9 november 2018 zullen ze van start gaan.

Open Dag

Om jullie goed te informeren over onze lessen organiseren wij aanstaande zondag 28 oktober 2018 een Open Dag. Het programma is van 18:00u tot 20:00u. Op die dag zullen wij al onze docentes voorstellen aan de zusters, geven wij een korte presentatie van de inhoud van de vakken en krijgen de zusters een goed beeld van wat zij van ons onderwijs kunnen verwachten. Wij zullen de lesmethode per vak behandelen en aangeven welk niveau je kunt bereiken na een jaar les te hebben gevolgd bij ons.

Vakken

Wij bieden de komende periode de volgende vakken aan op vrijdagavond en zondagochtend.

Vak                                        Tijden                        Dag

Arabisch 1 beginners               17:00-18:30               vrijdag
Arabisch 2 gevorderden         18:00-20:00               vrijdag
Tadjwied 1 beginners              10:00-12:00               zondag

Het lesgeld voor een hele periode bedraagt per vak €90,- (exclusief boeken). Kies je een tweede vak erbij, dan kost dit tweede vak slechts €45,-.

Inschrijvingen

Tijdens de Open Dag kunnen zusters zich inschrijven voor de vakken die wij aanbieden. Kun je niet aanwezig zijn die dag? Wij organiseren nog een aantal andere inschrijfdagen waarop zusters naar de moskee kunnen komen om zich in te schrijven. Deze zullen wij na de Open Dag bekend maken in shaa’ Allaah. Dit hangt namelijk af van de hoeveelheid zusters die zich hebben ingeschreven op de Open Dag en of er nog plek is of niet. Wees er dus snel bij!

Betalingen

Ten behoeve van een kloppende administratie en het volbrengen van de inschrijvingen, dienen zusters die zich als leerling aanmelden het volledige lesgeld af te dragen.

Alle geïnteresseerde zusters zien we dus graag op zondag 28 oktober 2018, rond de klok van 18:00u in onze moskee aan de Fruitweg 5 in Den Haag. Tot dan!

Was-Salaamoe ʿalaykoem
Zusters al-Yaqeen