Thema-avond: Berouw getoond. Wat nu?

11294

Afgelopen oktober hebben wij onze eerste Thema-avond van het seizoen gehouden. Het centrale thema was berouw, en hoe de relatie met Allah weer op te pakken.

Op 28 december aanstaande houden wij een tweede Thema-avond en bouwen wij verder vanaf deze eerste bijeenkomst. Want wat gebeurt er als iemand een nieuwe start bij Allah heeft gemaakt en berouw heeft getoond voor de zonden? Wat moet er vervolgens gebeuren? En wat kan zo’n persoon ondernemen om de band met Allah goed te onderhouden en niet terug te vallen in zondigheid?

Dit en meer zullen wij weer aan de hand van stellingen en casuïstiek voorleggen aan de aanwezige sprekers. Onder de gespreksleiding van Mohamad Yamani zullen Ustaadh Umair Bantvawala en Ustaadh Aboe Tariq ons voorzien van de islamitische richtlijnen hierover.

De Thema-avond start om 18:45u en eindigt rond de klok van 21:00u. Hapjes en drankjes worden tijdens de pauze door ons geserveerd. Deze bijeenkomst is geheel in het Nederlands en is geschikt voor zowel broeders als zusters.

Zien we jullie de 28e weer? Wij wachten jullie op in onze moskee aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Tot dan in shaa’ Allaah!

Team al-Yaqeen