Inschrijven Hifdh en/of Tadjwied voor zusters

3567

Dit jaar hebben wij een succesvolle Open Dag gehouden voor het onderwijs van de zusters bij al-Yaqeen. Daarbij konden zusters zich direct inschrijven voor verschillende vakken. In de weken erna hebben wij nog een aantal inschrijfdagen georganiseerd vanwege de grote vraag vanuit de zusters.

In de tussentijd merken wij dat er nog steeds zusters zijn die vragen of er nog plek is om zich in te schrijven. Aangezien in december het vak Tadjwied van start is gegaan, willen wij zusters die nog niet zijn ingeschreven maar wel les willen volgen de mogelijkheid geven om zich alsnog in te schrijven.

Voor het vak Hifdh nemen wij gedurende het hele schooljaar zusters aan, omdat iedere zuster op haar eigen niveau leert. Voor het vak Tadjwied geldt echter wel een deadline, wij nemen na 27 januari geen nieuwe leerlingen meer aan. Wees er dus snel bij!

Zusters kunnen ervoor kiezen om beide vakken te volgen, of slechts één vak. Het schooljaar duurt voor beide vakken t/m juni 2017, en het lesgeld bedraagt €60,- per vak. Kies je ervoor om beide vakken te volgen, dan betaal je in totaal slechts €100,-.

Dag Vak Tijdstip
 Vrijdag Tadjwied 1 19:00-20:30
 Vrijdag Tadjwied 2 17:00-19:00
 Vrijdag Hifdh beginners 17:00-18:30
 Zondag Hifdh gevorderden 10:00-12:00

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer weten over deze vakken? Kom dan langs bij ons op kantoor op vrijdag tussen 17:00u en 20:30u of zondag tussen 10:00u en 12:00u. Of mail ons op onderwijs.zuster@al-yaqeen.com. Wij zullen jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden in shaa’ Allaah. Wij werken niet meer met online inschrijvingen, maar alleen nog met inschrijvingen bij ons op kantoor. Het is dus niet meer mogelijk om je via de website of via de mail in te schrijven. Voor meer informatie kun je ons eerdere artikel over deze lessen lezen.

De lessen worden gegeven in onze moskee aan de Fruitweg 5-9 in Den Haag.

Moge Allah onze intenties zuiveren en ons verstand verrijken met nuttige kennis.

Wassalamoe calaykoem

Zusters al-Yaqeen