Inschrijvingen Voorleesmiddag 2019 geopend!

6519

Afgelopen zondag hebben wij de officiële aankondiging gedaan van de Voorleesmiddag die volgende week zaterdag 16 november plaatsvindt.

Hierbij kondigen wij aan dat de inschrijvingsmogelijkheid voor de Voorleesmiddag nu officieel geopend is. Iedere inschrijving die nu binnenkomt, wordt geregistreerd zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Er zijn 50 plaatsen voor jongens en 50 plaatsen voor meisjes. De ervaring heeft geleerd dat dit erg snel gaat. Zodra het vol is, melden we dat direct. Wees er dus snel bij!

Meer informatie over de Voorleesmiddag en hoe je in te schrijven, vind je hier. Wil je je kind nu meteen inschrijven? Klik dan hier. Let erop het formulier volledig in te vullen, ook de code onderaan die je gevraagd wordt. Er zal daarna een iDeal betaling van je gevraagd worden van €5,- . Tevens worden er geen uitzonderingen gemaakt wat betreft leeftijd. Uw kind moet op de dag van de activiteit tussen de 8 en 10 jaar oud zijn. Dit zullen wij op de dag zelf controleren aan de hand van een identificatiebewijs.

Wij wensen alle ouders ontzettend veel succes met inschrijven en wij kijken uit naar een onwijs leuke Voorleesmiddag met de kinderen!

Was-Salaamoe ʿalaykoem
Zusters al-Yaqeen