Live lezingen bij al-Yaqeen, 25 en 26 december!

8851

Op dinsdag- en woensdagavond 25 en 26 december aanstaande, houden wij lezingen in onze moskee. Deze twee avonden wijden wij geheel aan het belang van onze Shahaadah: het geloven in Allah en Zijn Boodschapper.

Op de eerste avond focussen we ons op onze geliefde Profeet Mohammed (vrede zij met hem). Wat zijn de tekenen van zijn ware Profeetschap? Welke wonderen verrichtte hij? En hoe zette hij zich in voor de gemeenschap? Nadat wij dit alles weten, kunnen we niet anders dan van hem houden. Deze lezing zal verzorgd worden door Ustaadh Rafik Aboe Raihana.

Op de tweede avond zullen wij uiteenzetten waarom wij Allah aanbidden? Maken wij een voorstelling van de uitgestrektheid van Zijn Schepping om tot het besef te komen hoe nietig wij zijn en hoe behoeftig de mens is aan Allah. Deze lezing zal verzorgd worden door Mohamad Yamani.

Wees erbij in de moskee, want daar wordt gezorgd voor speciale ambiance waardoor de lezingen nog meer impact op je hebben; Fruitweg 5 in Den Haag. Neem vrienden en familie mee. De lezingen beginnen na het ʿIshaa’-gebed, rond de klok van 18:30u. Voor wie er echt niet bij kan zijn, proberen we de lezingen live uit te zenden via Facebook.

Team al-Yaqeen